Frontális baleset Halászi és Mosonmagyaróvár között – teljes útzár

2024.04.15. 7:40 Körül közlekedési baleset történt az 1401-es út 35-ös kilométerében, Halászi és Mosonmagyaróvár között.

Elsődleges információk alapján egy Halászi irányából közlekedő Volkswagen személygépkocsit vezető nő előtt haladt egy eddig ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú jármű.

Egy Mosonmagyaróvár irányából közlekedő Opel személygépkocsit vezető férfi haladt velük szembe, amikor is az ismeretlen jármű, áttért a szemközti sávba, ennek elkerülése érdekében az Opelt vezető férfi az úttest jobb szélére lehúzódott onnan visszatérve megcsúszott és az a Volkswagen személygépkocsival frontálisan ütközött.

Helyszínre a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és az OMSZ munkatársainak segédkeztek az Opel vezetője a járműből kiemelni.

Az Opel vezetője súlyos bordatörést szenvedett a Volkswagent vezető nő könnyebb sérülésekkel megúszta.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje a teljes útzár van érvényben.

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

A rendőrség kéri, hogy aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja  a 06/96/215-433 telefonszám, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️